قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۳/۲۱ - ۱۱:۰۰

«عملیات مشترک انصار الله»، دور از چشم رسانه‌ها

بسیاری از این عملیات‌ها نام آشنای ذهن افراد نیست و گاه از چشم رسانه‌ها نیز دور مانده است."عملیات مشترک انصارالله" یکی از همین عملیات‌هاست.

«عملیات مشترک انصار الله»، دور از چشم رسانه‌ها
به گزارش «سراج24»،  در منطقه غرب کشور نیز مانند منطقه جنوب در سال‌های دفاع مقدس عملیات‌های متعددی صورت گرفت که رزمندگان توانستند با جانفشانی خود در آن‌ها عزت انقلاب اسلامی را به رخ جهانیان بکشانند. بسیاری از این عملیات‌ها نام آشنای ذهن افراد نیست و گاه از چشم رسانه‌ها نیز دور مانده است. اما هر یک به تنهایی موفقیت‌های بی نظیری را در پی داشته است که ذره ذره سپاه اسلام را به پیروزی نزدیک کرد. این عملیات‌های منطقه غرب و شمالغرب یا جبهه کردستان رشادت‌های مختلفی را از آن خود کرد. "عملیات مشترک انصارالله" یکی از همین عملیات‌هاست و 21 خرداد ماه سالروز آغاز این عملیات غرور افرین است.
 
در 21 خرداد ماه سال 1364 عملیات مشترک انصار الله در منطقه بینا بینی سقز دیواندره سنندج مریوان تحت فرماندهی قرارگاه اصلی شهید شهرام فر سپاه  اجرا شد. این عملیات در سه مرحله و از چهار محور به اجرا در آمد و 11 روز به طول انجامید و با رمز آن یا علی ابن ابی طالب(ع) آغاز شد.
 
در نتیجه‌ی این عملیات رزمندگان اسلام توانستند با رشادت‌های فراوان و دستان توانای خود 61 منطقه از جمله روستاهای سارال، خورخوره، سرشیو، گاوکچ علیا و سفلی، جعفرخان، عزیزآباد، کاکوسان، خالبازه، آب باره، وزمان، دره گاوان، نرگسله، هوار گرمه، عبدالصمدی، ایسوله، کلی گران، هوارگرم، شاهینی، دره ویان خشکه، تازه آباد وخواجه علی را پاکسازی کنند.
 
همچنین 19 پایگاه پدافندی و چند پایگاه مقاومت روستایی با تسلیح مردم و سازماندهی آن‌ها در منطقه استقرار یافت.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••